середу, 27 грудня 2023 р.

Будуємо навички здорового харчування!!

 #ОсновиЗдоровогоХарчування

Здорове харчування у дитячому віці є дуже важливим для правильного росту та розвитку організму. А щоб наші діти росли здоровими і не мали проблем зі здоров’ям, варто формувати у них навички здорового харчування ще з малечку.
27 грудня у 1 класі Староушицького ліцею був проведений урок «Групи продуктів», розроблений Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та EdEra.
(Онлайн-курс створено за підтримки Уряду Швейцарії Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні в межах реформи системи харчування в українських закладах освіти, яку у 2020 році ініціювала Перша леді України Олена Зеленська)
Під час заняття першокласники разом із Лелею та Северином дізналися, як різні види продуктів впливають на їхнє здоров’я та самопочуття; ознайомились із групами продуктів та як вони впливають на організм людини; навчилися ділити продукти на групи, відрізняти екстрапродукти з-поміж інших продуктів. Під час заняття першокласники взяли активну участь в іграх «Музичний м’ячик», «Мемо», «Бінґо» та виконали вправу «Мої улюблені продукти».
Зміна харчових навичок – довготривалий проєкт. Тому на цьому не зупиняємося. Будемо і надалі формувати навички здорового харчування, щоб наші діти росли і розвивалися здоровими.